DET GRØNNE OG ØKOLOGISKE KØKKEN
Vi er lykkelige for vores samarbejde med Anna Sofie Fornitz Vording – Artistkok, som er en sand madkunstner og udfolder en inspirerende madverden
Vi værdsætter økologisk, plantebaserede madvarer fra lokale producenter og ønsker på den måde at give en madoplevelse, som inspirerer til fremtidens bæredygtige køkken.
Foretrækker I den mere traditionelle goumetmenú kan vi få leveret fra gode restauranter i oplandet. Vi har ikke fast køkkenpersonale, men bemander køkkenet efter jeres behov for forplejning.
Måltiderne indtages i vores hyggelige cafe, hvor der er plads til 30 siddende spisegæster, og det dobbelte ved stående buffet.
GÅ FREMTIDEN I MØDE, I SMUKKE OMGIVELSER
DAGENS RET V.
OVERNATNING
Til tider er der bemanding i vores køkken i forbindelse med et seminar/kursus, hvor vi kan tilbyde dagens ret til en rimelig pris. Det kan fx være en økologisk grønsagstærte med forskellige salater, en suppe m. friskbagt brød, eller en græsk stifado med skønne krydderier og velbehag.
I STÅR SELV FOR MADEN I
STORKØKKENET
Kursuscenter Ådalen har eget industrikøkken, som I kan leje og disponere over efter aftale. I kan således selv stå for forplejningen, hvis I ønsker dette. Det er også muligt at vi kan lave en løsning midt imellem, hvor vi fordeler opgaverne, så I selv har personale til noget og vi bidrager med fx. hjemmebagt brød, kage og dessert.
Eksempel på forplejning ved
KURSUS / MØDE
- Velkomst med friskbagt brød, kaffe, te, ost og hjemmelavet syltetøj
- Frokostbuffet med forskellige salater, brød, ost m.m
- Kagebord om eftermiddagen i Caféen
- Frugt eller grøntsagssnack
- Kaffe og te efter aftale