om_os_mobil_1
Ådalen
B3CB3F52-B984-421B-8EBE-880CF921E93E
om_os_tablet_2
om_os_mobil_3
om_os_mobil_2
Forsiden
DSC_0432
IMG_2480
IMG_2445
21
32
previous arrow
next arrow
BOOK HER

DET GRØNNE OG ØKOLOGISKE KØKKEN

Vi lægger vægt på økologi og bæredygtige fødevarer – og når det er muligt, foretrækker vi lokalt producerede fødevarer. Det er ofte bedre for klimaet og det støtter lokalområdet. Er man til den store goumetmenú har vi aftaler med nogle af de bedre restauranter i oplandet. Vi har ikke fast køkkenpersonale, men bemander køkkenet efter jeres behov for forplejning. 

Måltiderne indtages i vores hyggelige cafe, hvor der er plads til 30 siddende spisegæster, og det dobbelte ved stående buffet.

KONTAKT

GÅ FREMTIDEN I MØDE, I SMUKKE OMGIVELSER

 

DAGENS RET V.

OVERNATNING

Overnatter du på centret i forbindelse med et seminar/kursus tilbyder vi dagens ret til en rimelig pris. Det kan fx være en økologisk grønsagstærte med forskellige salater, en suppe m. friskbagt brød, eller en græsk stifado med skønne krydderier og velbehag. 

 

I STÅR SELV FOR MADEN I

STORKØKKENET

Kursuscenter Ådalen har eget industrikøkken, som I kan  leje og disponere over efter aftale. I kan således selv stå for forplejningen, hvis I ønsker dette. Det er også muligt at vi kan lave en løsning midt imellem, hvor vi fordeler opgaverne, så I selv har personale til noget og vi bidrager med fx. hjemmebagt brød, kage og dessert.

 

Eksempel på forplejning ved

KURSUS / MØDE

  • Velkomst med friskbagt brød, kaffe, te, ost og hjemmelavet syltetøj
  • Frokostbuffet med forskellige salater, brød, ost m.m
  • Kagebord om eftermiddagen i Caféen
  • Grøntsagssnack i løbet af dagen
  • Kaffe og te efter behov.

KURSUS OG MØDEFACILITETER

LÆS MERE OM VORES KURSUS- OG MØDEFACILITETER HER