om_os_mobil_1
Ådalen
B3CB3F52-B984-421B-8EBE-880CF921E93E
om_os_tablet_2
om_os_mobil_3
om_os_mobil_2
Forsiden
DSC_0432
IMG_2480
IMG_2445
21
32
previous arrow
next arrow
BOOK HER

DET GRØNNE OG ØKOLOGISKE KØKKEN

Vi er lykkelige for vores samarbejde med Anna Sofie Fornitz Vording – Artistkok, som er en sand madkunstner og udfolder en inspirerende madverden

Vi værdsætter økologisk, plantebaserede madvarer fra lokale producenter og ønsker på den måde at give en madoplevelse, som inspirerer til fremtidens bæredygtige køkken.

Foretrækker I den mere traditionelle goumetmenú kan vi få leveret fra gode restauranter i oplandet. Vi har ikke fast køkkenpersonale, men bemander køkkenet efter jeres behov for forplejning.

Måltiderne indtages i vores hyggelige cafe, hvor der er plads til 30 siddende spisegæster, og det dobbelte ved stående buffet.

KONTAKT

GÅ FREMTIDEN I MØDE, I SMUKKE OMGIVELSER

 

DAGENS RET V.

OVERNATNING

Til tider er der bemanding i vores køkken i forbindelse med et seminar/kursus, hvor vi kan tilbyde dagens ret til en rimelig pris. Det kan fx være en økologisk grønsagstærte med forskellige salater, en suppe m. friskbagt brød, eller en græsk stifado med skønne krydderier og velbehag.

 

I STÅR SELV FOR MADEN I

STORKØKKENET

Kursuscenter Ådalen har eget industrikøkken, som I kan  leje og disponere over efter aftale. I kan således selv stå for forplejningen, hvis I ønsker dette. Det er også muligt at vi kan lave en løsning midt imellem, hvor vi fordeler opgaverne, så I selv har personale til noget og vi bidrager med fx. hjemmebagt brød, kage og dessert.

 

Eksempel på forplejning ved

KURSUS / MØDE

  • Velkomst med friskbagt brød, kaffe, te, ost og hjemmelavet syltetøj
  • Frokostbuffet med forskellige salater, brød, ost m.m
  • Kagebord om eftermiddagen i Caféen
  • Frugt eller grøntsagssnack
  • Kaffe og te efter aftale

KURSUS OG MØDEFACILITETER

LÆS MERE OM VORES KURSUS- OG MØDEFACILITETER HER