DET GRØNNE OG ØKOLOGISKE KØKKEN
Vi lægger vægt på økologi og bæredygtige fødevarer – og når det er muligt, foretrækker vi lokalt producerede fødevarer. Det er ofte bedre for klimaet og det støtter lokalområdet. Er man til den store goumetmenú har vi aftaler med nogle af de bedre restauranter i oplandet. Vi har ikke fast køkkenpersonale, men bemander køkkenet efter jeres behov for forplejning.
Måltiderne indtages i vores hyggelige cafe, hvor der er plads til 30 siddende spisegæster, og det dobbelte ved stående buffet.
GÅ FREMTIDEN I MØDE, I SMUKKE OMGIVELSER
DAGENS RET V.
OVERNATNING
Til tider er der bemanding i vores køkken i forbindelse med et seminar/kursus, hvor vi kan tilbyde dagens ret til en rimelig pris. Det kan fx være en økologisk grønsagstærte med forskellige salater, en suppe m. friskbagt brød, eller en græsk stifado med skønne krydderier og velbehag.
I STÅR SELV FOR MADEN I
STORKØKKENET
Kursuscenter Ådalen har eget industrikøkken, som I kan leje og disponere over efter aftale. I kan således selv stå for forplejningen, hvis I ønsker dette. Det er også muligt at vi kan lave en løsning midt imellem, hvor vi fordeler opgaverne, så I selv har personale til noget og vi bidrager med fx. hjemmebagt brød, kage og dessert.
Eksempel på forplejning ved
KURSUS / MØDE
- Velkomst med friskbagt brød, kaffe, te, ost og hjemmelavet syltetøj
- Frokostbuffet med forskellige salater, brød, ost m.m
- Kagebord om eftermiddagen i Caféen
- Frugt eller grøntsagssnack
- Kaffe og te efter aftale