previous arrow
next arrow
Slider

BOOK HER

Hold kurser i

KURSUSCENTER
ÅDALEN

Kursuscenter Ådalen er ideelt til undervisning og kurser med mange forskellige formål. Det mest karakteristiske er et stort lyst konference/undervisningsrum ‘Solen’ med plads til 60 personer ved stoleopstilling og max 30 ved bordopstiling. I underetagen findes ‘Jorden’ på ca. 50 m2, som er velegnet til yoga, gymnastik og lignende. På 1. sal har vi ‘Himlen´som er et egentlig møderum til 6-8 personer med udgang til balkon med frit udsyn til Bautastenen. 

GÅ FREMTIDEN I MØDE I KURUSCENTER ÅDALEN

 

Bliv inspireret i

SOLEN

Den store konferencesal ‘Solen’ er et fantastisk og inspirerende lokale med et flot lysindfald og et højt kuppelloft. Hvad enten du afholder konference, et mere aktivt program med dans eller yogamåtter eller foretrækker stille meditationsøvelser for mindre grupper vil det fantastiske rum bidrage andægtigt. Ved klassisk konference-opstilling er Solen egnet op til 60 personer og maksimalt 30 deltagere ved bordopstilling.

Find dig selv på

JORDEN

Det lyse lokale med høje vinduer i underetagen kalder vi ‘Jorden’. Det er velegnet til bevægelse – yoga, qigong og lignende. Foruden enkeltstående arrangementer er her også mulighed for at lave faste aftaler om lokaleleje på faste ugedage. Det bruges både til undervisning, workshops og desuden til malerkurser, meditation, massage og andre behandlingsformer. Jorden har egen indgang og adgang til te-køkken og toilet og kan derfor anvendes helt uafhængigt af andre aktiviteter på centret.

 

Få indsigt i

HIMLEN

‘Himlen’ er et kombineret mødelokale/dagligstue med plads til 6 personer rundt om det store mødebord. Der er adgang til pc-projector, whiteboard m.m. Ideelt, hvis I skal udvikle strategi eller have uforstyrrede forløb, og går rigtig godt i spænd med at benytte området til walk-and-talk og pauser med højt til himlen.

Forplejning arrangeres efter jeres ønsker. Skal det være  avanceret gourmet-serveringer har vi samarbejde med restauranter i området – en mere enkel forplejning klarer vi i eget køkken.

VORES FACILITETER

previous arrow
next arrow
Slider

VÆRELSER OG OVERNATNING

LÆS OGSÅ OM VORES VÆRELSER OG OVERNATNINGSMULIGHEDER HER