HOLD DIT ARRANGEMENT PÅ

KURSUSCENTER
ÅDALEN

Lad os finde synergi mellem dit arrangement og vores rammer. Ring eller brug formularen her ved siden af. Skriv gerne, hvor mange I er, hvilken forplejning du har i tankerne og om I har behov for overnatning. 

KURSUSCENTER ÅDALEN

Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge
tlf: 47 50 05 05
info@visitaadalen.dk
Kontakt: Birgitte Ettrup

  FIND VEJ

  Med offentlig transport til kursuscentret fra København tager det ca. 1t25min inkl. en gåtur de sidste 600 meter fra stoppestedet ‘Nørrevang’. Tag toget til Hvalsø St. og bus 219 mod Kirke Hyllinge.

  I bil tager det ca. 1 time fra København. Kør fra ved afkørsel 15 og kør mod Kirke Hyllinge. Fra rundkørslen ved Kirke Hyllinge kirke køres mod vest af Kyndeløsevej. Drej til venstre ad Sydmarksvej og følg skilte til ‘Kursus Center’ til højre. Kyndeløse Strandvej ligger for enden af Sydmarksvej, hvor der drejes til venstre. Ved kørsel i egen bil opfordrer vi til samkørsel af hensyn til miljøet – og antallet af p-pladser.

  Parkér på centrets p-plads i ’tætte sildeben’ for at give plads til mange.

  SAMARBEJDSPARTNERE

  LÆS MERE OM VORES SAMARBEJDSPARTNERE HER

  |

  De smukke historiske omgivelser og centrets rolige, atmosfærefyldte lokaler er et inspirerende og skønt sted at være på kursus – på samme tid fyldes man op med både læring og vidunderlig ro. Man får lyst til at vende tilbage

  Eva Christensen, tidligere kursist
  Akupunktør og Stress Coach

  |

  "Indsigt med udsigt" er et meget betegnende slogan for kursuscenter Ådalen. Byggeriet er charmerende og meget imødekommende. De naturskønne omgivelser giver en flot og afslappende ramme for afholdelse af kursus og matcher helt mit ønske for et kursussted.

  Søren W. Andersen, psykoterapeut, supervisor og konsulent.

  |

  Vi glæder os til at byde folk velkommen og lade mennesker og relationer udfolde sig i Ådalen

  Lars og Birgitte, nye ejere af Kursuscenter Ådalen

  previous arrow
  next arrow
  Slider