previous arrow
next arrow
Slider
BOOK HER

OVERNATNING

Vi kan tilbyde overnatning i begrænset omfang – op til 10 personer i venlige og lyse værelser. Værelserne er med én, to eller tre senge – alle har fælles bad og toilet på gangen. Desuden har centret en ferielejlighed med eget køkken og bad med mulighed for yderligere fem sovepladser.

Priser fra 250-400 kr. pr. person / SE PRISER

KONTAKT

VÆR FRISK OG UDHVILET – OG NYD DE SMUKKE OMGIVELSER

 

KOMBINÉR DIT

KURSUS MED OVERNATNING

Det er populært at tage én eller flere overnatninger i forbindelse med dagkurser. Det giver mulighed for at slappe af og opleve den fantastiske natur i Ejby Ådal. Der er ca. 150 meter til kysten, hvor der i sommerhalvåret er  opsat en badebro.

OPHOLD I VORES

FERIELEJLIGHED

Kursuscentret råder over en 2-værelses ferielejlighed på 100 m2. Lejligheden ligger på 1. sal med en fin udsigt over haven og de tilstødende marker. Der er mulighed for at booke lejligheden som ferielejlighed, men også blot som overnatning i forbindelse med kortere kursusophold. Ring og hør nærmere om pris og muligheder.

 

Forplejning ved

OVERNATNING

Hvis der er flere overnattende, tilbyder vi en ‘dagens ret’ til rimelig pris. Vi lægger vægt på lokale og økologiske råvarer, og tager hensyn til allergener og særlige ønsker, hvis vi ved det i forvejen. Der er også køleskab og mulighed for at varme egen mad i microovn/ microbølgeovn, men der er ikke adgang til egentlige køkkenfaciliteter. 

VORES FACILITETER

previous arrow
next arrow
Slider

KURSUS OG MØDEFACILITETER

LÆS MERE OM VORES KURSUS- OG MØDEFACILITETER HER