om_os_mobil_1
Ådalen
B3CB3F52-B984-421B-8EBE-880CF921E93E
om_os_tablet_2
om_os_mobil_3
om_os_mobil_2
Forsiden
DSC_0432
IMG_2480
IMG_2445
21
32
previous arrow
next arrow

BOOK HER

Vi følger årstidernes gang på dette skønne, lille kursuscenter i den store natur, som vi overtog i starten af 2021. ‘Vi’ er i denne sammenhæng Birgitte og Lars, som begge har en faglig baggrund inden for miljø og bæredygtighed. Vi er fascineret af beliggenheden, den storslåede natur og bygningernes æstetik – og bruger det til at skabe rammer for udvikling mellem mennesker.  Det fysiske møde og tilstedeværelse rummer potentiale for at skabe løsninger på tværs, som vores verden har så stort behov for. Vi byder velkommen til folk, der styrker samarbejde og udvikling mod en bedre og stærkere fremtid, hvor bæredygtighed og samspil mellem mennesker er i centrum.

KONTAKT

GÅ FREMTIDEN I MØDE, I SMUKKE OMGIVELSER

 

UDSIGT OVER

KYSTLINJEN

Kursuscentret ligger på kanten af den smukke natur i Ejby Ådal. Den er en helt særlig perle, hvor du finder mange forskellige dyre- og plantearter. De markante skrænter er skabt af smeltevandet ved sidste istid, og den sjældne artsrigdom har fået lov til at udvikle sig på det uopdyrkede areal, som blot har været brugt som græsningsområde. Her findes blandt andet orkideer og den truede vridsnegl og Ådalen er naturbeskyttet som Natura2000-habitat.

GÅ EN TUR I

FORTIDEN

Minder fra Bondestenalderen vidner om rigdomme i området fra nogle af de allertidligste bosættelser i Danmark. Foruden Bautastenen på kursuscentrets grund findes der 3 jættestuer, som blev etableret for 5000 år siden. De ligger inden for en radius af bare 500 meter, hvilket peger på, at Ejby Ådal tidligt har været en eftertragtet beliggenhed og gennem en lang historie har været højsæde for kulturudvikling.

 

Find mere om stedets

SAMARBEJDS-PARTNERE OG BRUGERE

VORES FACILITETER

KURSUS OG MØDEFACILITETER

LÆS MERE OM VORES KURSUS- OG MØDEFACILITETER HER